Hakkari Dağlıca Bölgesinde gerçekleşen terör saldırısına tepki gösteren MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu haince saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır” dedi.

 

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, Hakkâri Yüksekova İlçesi Dağlıca Bölgesi’ndeki terör saldırısı ile ilgili olarak bir taziye mesajı yayınladı.

Başkan Yılmaz taziye mesajında şunları söyledi:

“Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca Bölgesi’nde Terör Örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırı bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğmuştur. Bu menfur saldırı sonucu şehit olan askerlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.

Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu haince saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bölücü terör örgütü bilmelidir ki; ülkemizin huzur ve istikrarını hedef alan bu tür eylemler toplumumuzu daha çok kenetlemektedir. Bu zor dönemlerde bile Anadolu Kardeşliğine olan inancımız sarsılmayacaktır.”