MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek yetkililerle görüşüp eksikler ve talepleri konusunda istişarede bulundu.

Hastanenin bölge için önemine değinen MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Kuvvetli, ihtiyaç ve yatırımlara destek konusunda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile görüşeceklerini ifade etti.

*

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Kuvvetli ve Yönetim Kurulu üyeleri, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Başhekim Doç. Dr. Özcan Pişkin, Zonguldak BEÜ Hastaneleri Başmüdürü İhsan Öztunç ile görüştü.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin sadece Zonguldak için değil bölge için de büyük önem taşıdığını ifade eden MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Kuvvetli, “MÜSİAD olarak eksik ve talepleri dinleyerek istişarelerde bulunmak için yaptığımız ziyaretler verimli geçti. İnşallah önümüzdeki günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile görüşerek hastanemizin taleplerini en kısa sürede karşılanması yönünde girişimlerde bulunacağız. Bununla birlikte yerelde de iş insanlarımızın hastanemize sahip çıkması gerektiğini düşürüyoruz. Hayır işlemek isteyen iş insanlarımızı hastanemize destek vermeye çağırıyoruz” dedi.