Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ramis Muslu, maden ocağında iş kazası geçiren AK Parti eski Kandilli Bede Başkanı İsmail Ünlü'yü ziyaret etti.


GMİS Genel Başkanı Ramis Muslu, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesi'nde geçirdiği iş kazası sonucu kolu kopan ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavisi süren AK Parti eski Kandilli Belde Başkanı İsmail Ünlü'yü ziyaret etti. Ramis Muslu'nun ziyaretine GMİS Genel Sekreteri Taci Alkaya da katıldı. İsmail Ünlü'ye geçmiş olsun dileklerini ileten Muslu, "Madencilikte böyle kazalar zaman zaman olabiliyor. Madencilik zor, çileli bir meslek, arkadaşımızın hayatının kurtulmuş olmasıyla teselli olduk" dedi.
TTK Armutçuk Müessesesi Mekanizasyon Servisinde çalışan maden işçisi İsmail Ünlü, 12 Mayıs 2010 günü yeraltında kömür ve malzeme naklinde kullanılan bant sistemini kurarken, kontrol için çalıştırdıkları banta sol kolunu kaptırmış ve kolu kopmuştu.
Olay sonrasında ZKÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alınan İsmail Ünlü'nün kolunun bilek kısmından aşağısının parçalandığı için yerine dikilmesinin mümkün olmadığı belirtildi.