Gülüç Beldesinde sosyal yaşam alanlarının arttırılmasına yönelik çalışmalar yapılıyor. Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş yaptığı açıklamada, 30 Mart mahalli idareler seçimlerinin ardından beldeye önemli hizmetler yapmak için çaba gösterdiklerini söyledi.

 

VATANDAŞ ÇAMUR VE TOZDAN KURTULDU

Belediyenin sorunların çözümü için tüm imkanlarını seferber ettiğini belirten Demirtaş, “Sosyal alanların genişletilmesini ve bu alanların vatandaşlarımız tarafından benimsenmesini istiyoruz. Gülüç’ü bir cazibe merkezi haline getirmek en büyük hedefimiz. Çamur ve toz içerisindeki yolları beldemize yakışır hale getiriyoruz.

 

MODERN DÜĞÜN SALONU

Beldemizde vatandaşlarımızın yaşadığı en önemli sorunların başında ise beldemizde bir düğün salonu bulunmayışı idi. Belediye olarak modern bir düğün salonunu tamamlamak üzereyiz. 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle düzenlenecek bir etkinlik ile de açılışını gerçekleştireceğiz, beldemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

GÖÇ VEREN DEĞİL ALAN GÜLÜÇ

Demirtaş ayrıca beldenin göç veren değil göç alan noktaya geldiğini de hatırlatarak, “Emlak ve su ücretleri bizde ucuz yine beldemizde vatandaşlarımız kavga olmadan huzur içerisinde yaşamlarına devam ediyorlar” ifadelerine yer verdi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)