Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Vakfı ( ZOTEV) 2012 yılı olağan mütevelli heyet toplantısını  Maden Mühendisleri Odasında gerçekleştirdi. Toplantıya Mütevelli heyeti üyeleri katıldı. Açılış konuşmalarının ardından faaliyet raporu okundu. Mütevelli heyet Başkanı Fikret Zaman 2011 yılında 90 ailenin çocuklarının kışlık kaban ve bot ve diğer ihtiyaçlarını karşıladıklarını, Milli Eğitim Bakanlığının Proje yarışmasında dereceye giren 6 öğrenci ve 4 öğretmenin başarılarından dolayı kutladıklarını, Geleneksel pilav gününde 1981 yılı ve öncesi Endüstri Milsek Lisesi mezunu 90 kişiye plaket verdiklerini söyledi. Fikret Zaman gün geçtikçe üye sayılarında azalma olduğunu ve herkesin Vakfa sahip çıkması gerektiğine işaret ederek Gücümüzü Vakfımıza bağış yapan üyelerimizden almaktayız.
Ama her geçen yıl üye sayımız erimektedir.  Fakir öğrencilere yönelik çalışmalarımızda üye sayısı azalmasına rağmen yardımları aynı seviyede tutmaya çalışmaktayız. 
Geçen yıl 424 olan üye sayımız yeni üye kayıt etmemize rağmen emekli ve istifalar nedeniyle 26 kişi azalarak 398 kişiye düşmüştür dedi.