Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyeti ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yeni mütevelli heyetine 2 muhtar ve bir hayırsever katıldı.

Kdz.Ereğli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti 2012 yılının ilk toplantısını Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay başkanlığında gerçekleştirdi. Mütevelli heyetinde görev alan muhtar ve hayırsever işadamına katkılarından ötürü teşekkür plaketi verildi. Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Kdz.Ereğli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinin sorunların çözümü için üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirdiklerini belirterek, Emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

YENİ HEYET BELİRLENDİ
Geçtiğimiz yıl bu heyette görev yapan Kızılca Köyü Muhtarı Ercan Er, Uzunmehmet Mahallesi Muhtarı Seyfettin Yaman ve hayırsever avukat İbrahim Özer'e Kaymakam İbrahim Çay tarafından teşekkür plaketi verildi. Özer yaptığı konuşmasında, Bize verilen desteğe bizde teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık görüşlerine yer verdi. Yeni mütevelli heyetine ise Ruşenler Köyü Muhtarı, Belen Yeni Mahalle Muhtarı ve Keşkek Köyü'nün hayır sever eski muhtarı Sefa Yavuz girdi.