'Büyük Şefler Büyük Lezzetler'mottosuyla çıktığı lezzet yolculuğunda Türkiye genelinde 13 şubeye ulaşan Big Chefs'in,Geleceğim Parlak, Kariyerim Mutfakprojesinin ilk etabı Karadeniz Bölgesi için 21 Mayıs'ta yola çıktığı bildirildi.
21-29 Mayıs tarihleri arasında Karabük'ten başlayarak Zonguldak, Karadeniz Ereğli ve Polatlı'daki TED Okulları'nı gezecek olan 'Geleceğim Parlak, Kariyerim Mutfak' tırının ağırlıklı olarak burslu öğrencilere hem teori hem de pratikte mutfağı ana hatlarıyla tanıtarak gastronomi kültürüne dair bilgiler verecek ve kariyer olarak mutfak sanatlarını seçmelerine teşvik edeceğiyle ilgili açıklama şöyle:
23 Mayıs Çarşamba günüTED Zonguldak Koleji'nde eğitim verecek Geleceğim Parlak Kariyerim Mutfak tırımızda siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
Tarih:23 Mayıs Çarşamba
Saat:09:00 10:00 Tanışma ve teorik eğitim
10:00 12:30 Mutfağa giriş, Minestrone Çorba ve Porçini Mantarlı Rissotto yapımı
12:30 13:30 Yapılan ürünler ile öğle yemeği molası
13:30 15:30 Foccacio Ekmeği ve Brownie yapımı
15:30 16:00 Gastronomi eğitimi üzerine soru&cevap
16:00 16:30 Yapılan ürünlerin çay eşliğinde tadımı
(Yayla Mah. Kadırga Cad. No. 87 ZONGULDAK)