Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu ve ekibi Karadeniz Ereğlililer Derneği Başkanı Noyan Keskin ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

 

Dernek Başkanı Keskin, önümüzdeki hafta genel kurulunu gerçekleştirecek olan GMİS Armutçuk Şubesinin mevcut yönetiminin ilçede önemli çalışmalar imza attığını belirterek, “Madencileri ilçe ile bütünleşmede büyük görevler üstlendiniz. Madencilik zor bir meslek ve bu zorlu mücadelede birlik ve beraberliği hiçbir zaman elden bırakmadınız. İsa Mutlu ve ekibi tecrübeli, deneyimli. Ereğlililer Derneği olarak Mutlu ve ekibine tam destek veriyoruz” dedi.

Şube Başkanı İsa Mutlu da 13 Ocak 2015 Salı günü olağan genel kuruldan yine birlik ve beraberliğin zaferle çıkacağını belirterek, “Madenciyi zor bir süreç bekliyor. Bu süreci deneyim, tecrübeli yöneticilerin işçimizin lehine çevirmesi gerekiyor. Karadeniz Ereğlililer Derneği bölgemiz için son derece önemli, yönetimde bulunan önemli isimler var. Bizlere verdiğiniz desteğe teşekkür ediyoruz” sözleri ile konuştu.

Yaklaşık 1 saat süren ziyarette seçim sürecine ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

 

(Haber Merkezi)