Karadeniz Ereğlililer Derneği Başkanı Noyan Keskin beraberinde Başkan Yardımcısı İrfan Yazıcıoğlu ile Genel Maden İşçileri Sendikası Armutçuk Şubesi’ni ziyaret etti.

 

Türkiye Taşkömürleri Kurumu Armutçuk Müessesesinde -150 kodunda açığa çıkan gazdan zehirlenen tedavilerinin ardından taburcu edilen 3 maden işçisi için geçmiş olsun temennisinde bulunan Keskin ve Yazıcıoğlu, GMİS Armutçuk Şubesi’ne de tam destek verdi.

Dernek Başkanı Keskin, “GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu ve ekibi birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalara imza attıklarını görüyoruz. Madencilik zor bir meslektir. Geçtiğimiz günlerde üzücü bir olay yaşandı. Can kaybının olmaması bizleri sevindirdi bu tür olayların yaşanmamasını temenni ediyor, maden işçilerimiz başta olmak üzere sendika yöneticilerimize kazasız belasız çalışma ortamı temenni ediyorum” dedi.

Dernek Başkan Yardımcısı İrfan Yazıcıoğlu da geçmiş olsun temennisinin ardından, “Şube Başkanımız Mutlu ve ekibi başarıdan başarıya koşuyor. Biz maden işçimizin her zaman yanındayız. İnşallah bu doğruluğunuz ve başarınızın mükafatını her zaman alırsınız” temennisinde bulundu.

GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi: “Ereğlililer Derneği her zaman bizlerin yanında olduk destek verdi. Bu işler gönüllülük işi. Maden işçilerimiz kentimizin her noktasında vardır. Bölge insanı birbiri ile et ve tırnak gibidir. Sizleri yanımızda görmek bizlere her zaman güç verir”

Mutlu, desteklerinden ötürü Yazıcıoğlu’na madenci heykeli hediye etti.