Hakkari'de 24 askerimizin şehit edildiği terör saldırısının ardından Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Devrek Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenim gören üniversite öğrencileri, Atatürk'ün izinde birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını haykırmak amacı ile okul bahçesinde toplanarak, terörü lanetlediler. Tepki eylemine, ZKÜ Devrek Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sefa Kocabaş ve öğretim üyeleri de destek verdi.
Okul bahçesinde toplanan öğrenciler, Şehitler ölmez, vatan bölünmez, Kahrolsun PKK yazılarını açmalarının ardından Türk Bayrağı önünde üstlerine giydikleri şehitlerimizin fotoğrafları bulunan tişörtlerle saygı duruşunda bulundular.
İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrenciler adına yapılan konuşmada terör lanetlendi, birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Konuşmanın ardından hain saldırıda şehitlik mertebesine eren kahramanlarımızın tek tek isimleri okundu. İsimlerin tek tek okunması ile gerçekleştirilen yoklamaya burada diye karşılık veren öğrencilerin duygulu anlar yaşadığı gözlendi.