AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı Devrek Meslek Yüksek Okulu Öğrenimini Güçlendirme ve Geliştirme Derneği Başkanı Erdoğan Akçabelen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cenk Ayanoğlu, Harun Kartoğlu, Ferdi Kesikoğlu ziyaret etti.  
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ziyaretle ilgili yaptığı açıklama da şöyle dedi:
“Devrek Meslek Yüksek Okulu Öğrenimini Güçlendirme ve Geliştirme Derneği Başkanım ve Dernek Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyareti dolayısıyla kendilerine teşekkür ederim. Dernek olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. 
Bilindiği üzere Yüksek Okulumuz 2002 yılında eğitim, öğretim hayatına başlamış olup 2003 yılında da Devrek Meslek Yüksek Okulumuzu geliştirmek ve güçlendirmek üzere benim başkanlığımda derneğimiz kurulmuştur. İlçemizde meslek yükseköğreniminin gelişmesine katkıda bulunmak ve çeşitli birimleri için gerekli olan her türlü tesis, makine, teçhizat ve eğitim öğretim için gerekli olan diğer hizmet ve malzemelerin temininde yardımcı olmak amacı ile kurulmuştur. Dernek Başkanımız Dernek olarak düzenledikleri dayanışma yemeğine beni de davet ettiler. Kendilerine teşekkür ederim.‘’