Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu Müzik Topluluğu Grup Karmaşa tarafından öğrencilere ve öğretim görevlilerine müzik ziyafeti sunuldu.
Meslek Yüksek Okulu Müzik Kulübü Başkanı Öğretim Görevlisi Burçin Er, grup üyelerinin çok yetenekli ve müziği çok sevdiklerini söyledi.
Bu tür benzer etkinliklere devam edeceklerini belirten Er, Bu çocuklar çok başarılı ve yetenekli. Okulumuzun depolarında var olan müzik aletlerini çıkarttık ve öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Onlarda bunlarla hem çalışıyorlar, hem de becerilerini geliştiriyorlar. Önümüzdeki günlerde buna benzer müzik etkinliklerine devam edeceğiz dedi.
Grup Karmaşa'nın solisti Eda Yıldırım'da yaptığı konuşmada Arkadaşlarımla birlikte bu grubu kurduk. Müzik aletlerini de okulumuzdan temin ettik. Enstrümanları çalabilecek yetenekli arkadaşlarımızla birlikte bende grupta solistlik yapıyorum. Arkadaşlarım gelecekte daha güzel yerlerde olacaklar buna inanıyorum.  Bizlere müzik yapma konusunda yardımcı olan öğretmenlerimize, okul idaresine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizi izlemeye devam etsinler dedi.