Türkiye Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Şerafettin Nas, muhtarlar topluluğu içerisindeki vefasızlıktan yakındı. Önceki aylarda görevinden istifa eden Terakki Mahallesi önceki Muhtarı Bülent Ulubay'ı kimsenin hatırlamadığını söyleyen Nas, her zaman arkadaşının yanında olduğunu belirtti.
Nas, konuşmasında şunları kaydetti:

"DOST, KÖTÜ GÜNDE BELLİ OLUR"
"Gerçek dostluklar iyi günde değil, kötü günde belli olur. Ama şu bir gerçek ki, düşene yardım eden olmuyor. Bülent kardeşimiz mazeretini açıkladıktan sonra, 4 kez seçildiği görevinden ayrıldı. Biz bu süreden sonra hep yanında olduk. Bülent kardeşimiz mahallesi için gece gündüz çalışan, 19 muhtarlığın içerisindeki en aktif arkadaşımızdı. Kendi mahallesinin yanı sıra, diğer mahallelerin sorunlarını da çözmeye çalışırdı. Böylesine değerli bir kardeşimizin zor günlerde yanında olarak vefa borcumuzu ödememiz gerek."

BİLGİSAYAR KURSLARI DEVAM EDİYOR
Başkan Nas, devam eden bilgisayar kursları hakkında ise şunları söyledi:
"Beycuma ve Karaman'a bağlı 23 mahalle ve köy muhtarı Salı günü Beycuma Çok Programlı Lisesi'nde bilgisayar kurslarına başladı.
120 saat sürecek kursun ardından yapılacak törenle arkadaşlarımıza sertifika vereceğiz.
Artık muhtarlarımız eğitimlerini tamamladıktan sonra vatandaşlarımıza bilgisayar üzerinden daha hızlı hizmet verecekler. Tüm muhtar arkadaşlarımıza hayırlı olsun."