Alaplı Ömerli Köyü Gökçeler mahallesinde 2 yıldır derme çatma tek gözlü odada yaşam mücadelesi veren 7 kişilik Şen ailesinin dramı yürekleri burkuyor.

Alaplı Ömerli Köyü Gökçeler Mahallesinde 2 yıldır tek gözlü bir odada yaşayan 7 kişilik Şen ailesinin yoksulluk ve sefalet içinde yaşam mücadelesi veriyor. Derme çatma bir evde 2 yıldır yaşamlarını sürdürmeye çalışan Şen ailesi, hayırseverlerin desteğini bekliyor.
Krizden dolayı işsiz kaldığını ve derme çatma bir barakada yaşamak sorunda kaldıklarını belirten İhsan Şen, (45) komşularının yardımlarıyla 2 yıldır ayakta kaldığını belirtti. 5 çocuğumun barakada yaşamaktan korktuğunu ifade eden Şen, "2 yıl önce krizden dolayı işten çıkartıldım.
Elimden avucumda bir şey olmadığı için ailemle birlikte barakada yaşamaya başladı. Baraka yaşamak çok zor. Tuvalet ve mutfak dışarıda, kış ayları çok zor geçiyor. Yaz aylarında da çocuklarım korkuyor. Barakanın için yılan ve fare giriyor. 3 çocuğum okula gitmek istemiyorlar. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Devletimizden ve hayırseverlerden yardım bekliyoruz" dedi. Öte yandan Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, barakada yaşamak sorunda kalan aile için 4 Bin TL ödenek çıkartıldığını bu parayla aileye yeni bir ev kazandırmak için çalışma başlattıklarını belirterek, destek istedi.