AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Belde Belediye Başkanları, İl Başkanı Zeki Tosun, İlçe Başkanı Fatih Çakır, İl Genel Meclis Üyeleri ve parti yöneticileri Kdz.Ereğli'de çeşitli temaslarda bulundu.

KAYMAKAMLIK ZİYARETİ
AK Parti heyeti ilk olarak Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nu makamında ziyaret etti. AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Partili belde belediye başkanları, teşkilat, il genel meclis üyeleri, belediye başkanları ile nezaket ziyaretleri yapmak istediklerini belirterek, "Ereğli ilçemizin taleplerini sorunlarını istişare edelim istiyoruz. Zaman zaman Ereğli ilçemize ziyaretler yapsak bile geniş kapsamlı bir organizasyon yapmadık şimdiye kadar. Bu görevi yerine getirmek istiyoruz. İlçe Başkanı arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz, böyle bir ortam kurdular bize. Sorunlar, problemlerle ilgili görüşmeler yapıyoruz. Yerinde inceleyelim, görelim istiyoruz. Ereğli önemli ilçelerimizden bir tanesi. Hem sosyal, ekonomik, siyasi anlamda Türkiye'deki en dinamik ilçelerimizden bir tanesi" dedi.

"EREĞLİ, ZONGULDAK'IN LOKOMOTİFİ OLMUŞTUR"
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Kdz.Ereğli'nin Zonguldak'ın en güzel ilçelerinden bir tanesi olduğunu belirterek, "Ereğli, Zonguldak'ın lokomotifi olmuştur" sözleri ile konuştu.
Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaretin bir bölümü basına kapalı olarak gerçekleştirildi. 

ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ ZİYARETİ
Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkan Vekili Yücel Oktay, AK Partili heyetin ziyaretinde yaptığı konuşmada, ziyaret edilmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Öncelikle ekip olarak yönetim kurulu arkadaşlarımız ile uyum içerisindeyiz. Bölgenin en güçlü kooperatifleri içerisindeyiz. Esnafımıza da müjdeli haber vermek istiyorum. Yüzde 8 olan banka faizleri yüzde 6'ya düşmüştür. 48 Ay olan vadeler 60 aya çıkmıştır. Banka komisyonları da yüzde 1'e inmiştir. AK Parti hükümetine ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederiz. Her zaman esnafın yanında olan bir Cumhurbaşkanımız var" dedi.

PROGRAMI ÇAKIR HAZIRLADI
İl Başkanı Tosun da İlçe Başkanı Fatih Çakır'ın yaptığı program doğrultusunda ilçe de temaslarda bulunduklarını belirterek, "Esnaf Sanatkarlar Odası Zonguldak'ın en büyük odalarından bir tanesi. AK Parti iktidara geldiğinden beri Cumhurbaşkanımız esnafımızın her zaman yanındadır. Yanında olmaya da devam edecektir. Esnafımız bu şehrin ve ülkenin ekonomisidir. Esnaf olmazsa ticaret olmuyor. Bu bakımdan hükümetimizin verdiği destekler de çok önemli"  sözleri ile konuştu.
Milletvekili Hamdi Uçar da esnaf odalarına giderken evlerine gittikleri gibi hissettiklerini değinerek, "Esnaflarımızın, vatandaşlarımızın sorunlarına sıkıntılarını çözüm bulunması noktasında çaba gösteren bir Cumhurbaşkanımız var. Faizlerin artması, piyasanın daralması gibi süreçlerden en fazla etkilenen esnaf camiamız. Bunu biliyoruz. İçerideki ve dışarıdaki olaylar vesaire vesaire bir sürü süreç yaşadık. Ekonomi düzelecek, faizler geri gelecek, esnafımız da vatandaşımız da rahatlayacak. Piyasa hareketlenirse iş dünyası hareketlenirse hem üreten hem de tüketenlerin mutlu olması gereken bir düzen olması lazım. Gayret ve çabamız bu yönde. Arkadaşlarımız ile birlikte Ereğli ilçemizde bir dizi ziyaretler yapıyoruz. Nezaket ziyaretlerinde bulunuyoruz. Çok protokol anlamında değil alışılmışın dışında değil normal ziyaretler olması lazım. 1 Yıldır hem yerel seçimler, içerideki ve dışarıdaki olaylar nedeniyle gelemedik. Bundan sonra sürekli birlikte olacağımızı ifade etmek istiyorum" ifadelerine yer verdi.
AK Parti heyeti Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Gülüç Belediyesi'ni de ziyaret etti.