Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, Çaycuma TSO Meclis Başkanı Erdoğan Güney’in Avukat oğlu Metin Güney’in düğününe katıldı. Çakan burada nikah şahidi oldu ve evlenme cüzdanını geline teslim etti.

 

Çaycuma TSO Meclis Başkanı Erdoğan-Hatice Güney çiftinin oğlu ve yanı zamanda Çaycuma Belediyesi Meclis Üyesi ve avukat olan Metin Güney ile Aysel-Nihat Torlaklı çiftinin kızları olan Nilay Güney (Torlaklı) ile dünya evine girdi.

 

Çaycuma Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Pazar yerinde yapılan düğüne MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan ve çok sayıda davetli katıldı. Çaycuma TSO Meclis Başkanı Erdoğan Güney MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan’ı düğün yerinin bulunduğu alanda karşılayarak “Hoş geldin” dileğinde bulundu.

 

“ÇAYCUMA’NIN DAMADI OLMAKLA ÖVÜNÜYORUM”

 

Düğünün ilerleyen saatlerinde nikah kıyılmasına geçildi. MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan burada Nilay ve Metin Güney çiftinin nikah şahidi oldu. Milletvekili Zeki Çakan burada yaptığı konuşmasında genç çiftleri tebrik ederken; “Hatice-Erdoğan Güney’in oğlu Metin ile yine Çaycumalı kızımız olan Nilay’ın düğün ve nikah törenlerinde sizler gibi bende onur duyuyorum. Her ikisine ömür boyu mutluluklar diliyorum. Gerçekten her ikisi Çaycumalı olduğu için çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Ancak Çaycuma’dan kız almanın ve 37 yıllık birlikte evlilik yapmanın mutluluğunu bende yaşıyorum. Çaycuma’nın damadı olmakla da övünüyorum. Bu nedenle her ikisi de Çaycumalı ve çok sevdiğim ailelerin ve ailelerimin evlatlarıdır. Kendilerine ömür boyu mutluluklar dilerken, sevginin yanı sıra, hiçbir zaman saygının elden bırakmamalarını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

“EVİN TEMEL DİREĞİ BAYANLARDIR”


Çakan’ın konulmasından sonra sırasıyla nikah şahitleri söz alarak genç çiftlere mutluluklar diledi. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın kıydığı nikah merasimi sonrası Belediye Başkanı Kantarcı evlilik cüzdanını MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan’a takdim etti. Çakan gelin Nilay Güney’e evlilik cüzdanı vermeden yaptığı kısa konuşmasında şunları söyledi; “Belediye Başkanı yapıp sizler gibi çok nikah kıydığım için bu görevi almış bulunuyorum. Ben buradaki arkadaşlarım adına ömür boyu mutluluklar dilerken, Çaycuma’mızın kızları, kadınları kısaca bayanları evin temel direğidir. Bende temel direği olmasından dolayı kızımıza takdim ediyorum.”