Kdz.Ereğli'de, 4 yaşındaki Nisa Danışmaz'ın kuş sevgisi görenleri hayrete düşürüyor. Elindeki yem poşeti ile güvercinlerin arasına dalan küçük Nisa, hem kuşları besliyor, hem de onları seviyor.

Ereğli'de yaşayan 33 yaşındaki Tolga Danışmaz'ın küçük kızı Nisa Danışmaz, pazaryerinde kapatılan Pençes Deresi üzerinde kuşların arasına dalarak onları elleriyle besliyor. Beslediği güvercinleri yakalayarak seven küçük Nisa'yı gören Ereğlili vatandaşlar ise şaşkınlığını gizleyemiyor. 4 yaşındaki Nisa, elindeki yem torbası ile güvercinleri beslerken, yakaladığı güvercinleri de sevmekten kendisini alamıyor. Baba Tolga Danışmaz, küçük Nisa'nın mahalledeki kedi ve köpekleri de çok sevdiğini söyledi.

Baba Danışmaz, "Kızımın hayvanlara karşı olan aşırı sevgisinden dolayı buraya gelerek güvercinlere yem veriyoruz. Nisa, güvercinlere yem verirken onları yakalayarak sevmekten de kendisini alamıyor. Ben de bu sevgisini bildiğim için her çarşıya indiğimde onu da yanımda getiriyorum. Onun bu şekilde mutlu olması beni de mutlu ediyor. Kızımı gören herkes çocukların hayvan sevgisinin başka olduğu yönünde fikir birliği yapıyor. Ben de bundan dolayı büyük haz ve mutluluk duyuyorum." dedi.