AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’yü, Kdz.Ereğli ve Ormanlı’da çeşitli açılışlar ve ziyaretlerde bulunmak üzere davet ettiklerini belirtti.

 

ÇATUROĞLU'NUN DAVET AÇIKLAMASI

Milletvekili Çaturoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kdz.Ereğli İlçe Başkanımız Fatih Çakır ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü ile bir araya gelerek Bakanımızı Kdz.Ereğli ve Ormanlıda çeşitli açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Kdz.Ereğli’ye davet ettik. Bakanımız Özlü, programının durumuna göre Nisan ayı içerisinde ziyaret edeceklerini ifade ettiler. Bizleri kırmayarak davetimizi kabul ettiği için Bakanımız Özlü’ye teşekkür ediyoruz"


ÇAKIR'IN DAVET AÇIKLAMASI

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır da açıklamasında şu ifadeleri paylaştı: "Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu ile birlikte Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü ve önceki Dönem bölge koordinatörümüz Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ile Mecliste bir araya geldik. Bakanımızı Ereğli'mize davet ettik, Bakanımız davetimizi olumlu karşılayarak nasip olursa Nisan ayı içerisinde Ereğli'mizi ziyaret edeceklerini belirtti"