Alaplı Şehir Stadında oynanan müsabakayı Zonguldak Ereğli Spor 5-4 kazandı.

Maçın ilk yarısı 2-0 Zonguldak Ereğli Spor’un üstünlüğü ile son buldu. Alaplı Belediye ve Belediyespor Başkanı Nuri Tekin ve Alaplı Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Aydın Zonguldak Ereğli Sporlu yöneticilerle birebir ilgilenerek, Zonguldak Ereğli Spor Yedek Kulübesine giderek oyuncularla resim çektirdi.

Büyük bir misafirpervelik örneği gösteren Alaplı belediye ve Belediyespor Başkanı Nuri Tekin ‘Zonguldak Ereğli Sporlu oyuncuları ve yöneticileri kutluyorum. Onlarda bu liglerde büyük uğraşlar verip spora emek veriyorlar. Kendilerini en iyi şekilde misafir etmek istedik. Maçta alınan sonuçtan ziyade kazanılan dostluklar, arkadaşlıklar daha önemlidir’ dedi.

Tekin, daha sonra Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Uğur Kocaman, Alt Yapı Sorumlusu Yıldız Filiz Tekinoğlu, Basın Sözcüsü Arzu Uçar ve Alaplı Belediyespor Antrenörü Gökmen Başoğlu ile objektiflere poz verdi.

Zonguldak Ereğli Spor Basın Sözcüsü Arzu Uçar ise ‘değerli Belediye Başkanımız Nuri Tekin ve Başkan Yardımcımız Fikret Aydın’ın bu nazik ilgisi ve misafirperverliği bizleri mutlu etmiştir. Şehrini seven ve güzelleştiren başkan olarak tanıdığımız başkanımıza tüm çalışmalarında başarılar diliyoruz. Kendisinin de söylediği gibi skora dayalı değil, dostluğa dayalı maçlar oynamak önemlidir’ dedi.

Alaplı Belediyespor U-19 takımı bu sezon kendi evindeki ilk yenilgisini Zonguldak Ereğli Spor karşısında almış oldu. Alaplı Belediyespor’un gollerini Buğra, Yılmaz (2) ve Baran atarken Zonguldak Ereğli Spor’un gollerini ise Mert Er (2), Mert Candan, Doğukan ve Ayberk attı. Alaplı Belediyespor Ömer ile penaltıdan yararlanamadı.