Özel Umut Yıldızı Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri, engelli öğrencilerle birlikte 12-18 Mayıs Engelliler Haftası vesilesiyle ziyaret ettikleri Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e , engellilerin faaliyetlerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

Özel Umut Yıldızı Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nilay Yıldız Pertev, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in göreve başladığından bu yana engellilerin eğitimine ve sorunlarına büyük önem verdiğini ve elinden gelen katkıyı verdiğini belirterek, “Sayın Belediye B:aşkanımız, Alaplı’ya yaptığı hizmetlerin yanı sıra kurumsal sosyal sorumluluklarını da ihmal etmiyor. Engelli eğitimi veren kurumların faaliyetlerine ve engellilerimize, elinden gelen desteği veriyor. Son olarak, Darıca Hayvanat Bahçesi’ne düzenlediğimiz gezinin ulaşımı da Belediyemiz tarafından karşılandı. Biz de, bu duyarlılığından ve desteklerinden dolayı kendisine teşekkür edip, plaket takdim ettik. “ dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de, herkesin potansiyel bir engelli adayı olduğuna dikkat çekerek, “Herkesin bu bilinçte olması ve engellilere elinden gelen yardımı yapması gerekir. Kurumların yanı sıra, bireylerin de engelliler için yapabileceği bir şeyler mutlaka vardır. Gerek bireysel ve gerekse kurumsal olarak biz, engellilere elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Hizmet projelerimizi, engellilerin yaşam koşullarını göz önünde bulundurarak şekillendiriyoruz. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak için ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyoruz. Onların sosyal faaliyetlerine elimizden gelen desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Bireysel olarak da, mümkün olduğunca onların yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Unutulmamalı ki, herkes engelli adayıdır ve bugün engellilerin beklediği duyarlılığı yarın herkes beklemek durumunda kalabilir. “ dedi.