Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sertan Yalçın ve Başkan Yardımcıları Abdulkadir Çınar, Mehmet Çivici, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Remzi Âlim ve Meclis Üyesi Yücel Dirican’ın katılımı ile Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneğine iade-i ziyaret gerçekleştirildiği bildirildi.


HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ

Konuya ilişkin Kdz.Ereğli TSO'dan yapılan açıklama şu şekilde: Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Binasında gerçekleşen ziyarete Kdz Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve Dernek üyesi Muhtarlar katıldı. Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, 26 Ocakta 2017 tarihinde kaybettiğimiz Merhum Yönetim Kurulu Başkanı ve Onursal Başkan Yaşar Tetiker’in vefatının ardından göreve gelen TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın’ı tebrik etti ve İlçemize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Afrin Zeytin Dalı Harekâtında Şehit düşen Askerlerimiz için Allah'tan rahmet dileyerek geride kalanlara başsağlığı ve sabır diledi.



"DAHA GÜR SESİMİZ ÇIKACAKTIR"

Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın ise, TSO’nun gerçekleştirdiği çalışmalar ve yürüttükleri projeler hakkında Muhtarlara bilgi verdi. Ayrıca Başkan Sertan Yalçın konuşmasında: “STK’lar olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Ne kadar birlik olursak o kadar güçlü oluruz ve bu güç sayesinde daha gür sesimiz çıkacaktır. Bu güçlü ses daha fazla önemsenecek ve böylece hedeflediğimiz konularda, gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimizde çok daha güçlü bir yapı ile yolumuza devam edeceğiz” dedi. Genel ekonomik gidişattan da bahseden Başkan Sertan Yalçın, soru sormak isteyen Muhtarlarımız soru sorabilirler dedi ve ardından soruları yanıtladı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda, TSO Yönetim Kurulu Üyeleri sıra ile kendilerini tanıttılar.


BAŞSAĞLIĞI TEMENNİSİ

Ayrıca Başkan Sertan Yalçın konuşmasında: “Afrin’de gerçekleştirdiğimiz Zeytindalı Operasyonunda şehit olan tüm Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve tüm Türk halkına baş sağlığı ve sabır diliyorum. Görev başındaki tüm askerlerimizin de Allah yardımcısı olsun” dedi. Bir süre daha yapılan görüşmelerin ardından TSO Yöneticileri Dernek Binasından ayrıldılar.