Süleymanbeyler Köyü Muhtarı Eyüp Marangoz, Süleymanbeyler ile Dedeler köylerini birbirine bağlayan köprünün son derece önemli olduğunu belirterek, bakım ve onarımının tamamlanması ile 50 köyün bu köprüden faydalanacağını söyledi.


Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ile AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu'na desteklerinden ötürü teşekkür eden Marangoz şunları söyledi:





"Ereğli Kaymakamımız Nazım Madenoğlu da geldi ve çalışmaları 2-3 saat bizimle birlikte takip etti. Kendisinin ve Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu'nun destekleri ile yaklaşık 60 metrelik köprüde bakım ve onarım çalışmasına başladık. 30 Yıl önce yapılan bu köprü son dönemlerde ağaçların çürümesi başta olmak üzere epey bir eskimişti. Şimdi yeniden yapılıyor ve çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını bekliyoruz. Kaymakamımıza, milletvekilimize, muhtarlarımıza ve köy halkımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum"

 


ÖNDER'DE DİLE GETİRİLMİŞTİ

29 Haziran 2016 yılında Subaşı Köprüsü'ne giden köşe yazarımız Eyüp Bektaş ile rehber Şeref Ünal, tarihi köprünün bakımsızlığını dile getirmişti.

 

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)



www.ereglionder.com.tr/yasam/orada-bir-kopru-var-biliyor-musunuz-h66577.html