Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi (EEF) İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği 3.sınıf öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında Erzurum Tortum ilçesine bağlı Serdarlı İlkokulu anasınıfına malzeme yardımında bulunduğunu şöyle bildirdiB

BEÜ'ye bağlı Ereğli Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi için başlattıkları "O KÖY BİZİM KÖYÜMÜZ" projesi ile topladıkları yardımlarla Erzurum Serdarlı beldesinde eğitim gören anasınıfı çocuklarına gelişimlerine uygun oyuncaklar, kitaplar, kırtasiye malzemeleri, kartonlar, oyun hamurları, boya kalemleri, yapbozlar, legolar ve sınıfları için perde alarak çocukların eğitim hizmetlerine destek oldular.

Projenin koordinatörlüğünü Yrd. Doç. Dr. Mine KIR yaparken proje sorumluluğunu ise öğretmen adayları Merve Güvenaltın, Kübra Işıklı, Fazilet Özbek, Kübra Ermiş üstlendi. Öğretmen adayları böyle bir projeyi gerçekleştirmekten dolayı çok mutlu olduklarını ve bu tür sosyal sorumluluk projelerinin çoğalmasının gerekliliğini dile getirdiler.

Serdarlı İlkokulu müdürü Mehmet Kırık gönderilen malzemeler ve bu özverili çalışma için teşekkürlerini bizzat iletirken, okulun anasınıfı öğretmeni Canan Tekin ise öğretmen adayı meslektaşlarına emekleri için hem kendi hemde minikleri adına teşekkür etti. Öğrecilerinin ve kendisinin gönderilen malzemeler karşısında mutlu oluğunu dile getirdi.