Orman Genel Müdürlüğü’nün dünyanın ortak varlıklarından olan ormanların değeri ve katkılarının anlaşılabilmesi, orman ve doğa sevgisinin özellikle ilköğretim çağındaki öğrencilere araştırmaya teşvik edilerek kazandırılması, orman ve doğa bilincinin artırılmasına yönelik yeni sloganların öğrencilerin üretkenliklerinden faydalanılarak oluşturulması amacıyla düzenlediği “Ormanın Sesi Sen Ol” adlı slogan yarışması sona erdi.

5,6,7 ve 8’inci sınıf öğrencilerin katıldığı yarışma 8 Şubat-11 Mart 2016 tarihleri arasında yapıldı. Yarışmaya katılan Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu 5/B Sınıfı öğrencisi Olgar Kayalıca “Bir Fidan Dik Orman Olsun. Gelecek Umutla Dolsun” sloganı ile Türkiye üçüncüsü oldu.

Ödül törenine Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Engin Keleş ve Gültekin Aksan ile öğrenci ailesi katıldı.


Zonguldak Bölge Müdürlüğünde düzenlenen törende “Bir Fidan Dik Orman Olsun. Gelecek Umutla Dolsun” sloganı ile Türkiye üçüncüsü Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu 5/B Sınıfı öğrencisi Olgar Kayalıca’ya müzik çalar ödülünü Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı

Beşel verdi.

Bölge Müdürü Beşel, “Orman Genel Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu "Ormanın Sesi Sen Ol" adlı slogan yarışmasında " Bir Fidan Dik Orman Olsun. Gelecek Umutla Dolsun "sloganı ile Türkiye üçüncüsü olan Olgar kardeşimizi tebrik ediyorum. Çocuklar bizim geleceğimiz onlara ne kadar erken doğa, çevre, orman bilincini ve ağaç sevgisini aşılarsak ülkemizin yeşil alanlarını o kadar teminat altına almış oluruz” diye konuştu.