Kdz. Ereğli Beşiktaş taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, derneğin girişimleri sonucu Orta Sokak isminin Süleyman Seba Sokak olarak değiştirilme kararının Ereğli Belediye Meclisi’nden çıktığını, sokağa tabelanın asıldığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

 

KULÜBÜN ONURSAL BAŞKANI

Ereğli Beşiktaş taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, büyük mutluluk yaşadıklarını belirttiği yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:  “Bugün bizim için çok tarihi bir gün. Ereğli’ de çok güzel bir olayın başarıldığına inanıyorum. Ömür boyu biz buradan gittikten sonra bile bu sokakta Süleyman Abimizin ismi ölümsüzleşti. Kendisi biliyorsunuz Beşiktaş’ın Onursal başkanı. Meclise geçen ay başvurduk. Bu ayın başında meclisten geçen Süleyman Seba isminin tabelaları asıldı. Çok güzel duygular içerisindeyiz. İnsan duygulanıyor. Az önce gelirken tabelaya da baktım. Tarif edilemez duygular içerisindeyim. Bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

 

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Belediye başkanımıza meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Hepsine sonsuz saygılar sunuyorum. Biz Karadeniz Ereğli Beşiktaş taraftarları Derneği olarak güzel işlere imza atıyoruz. Yönetimimiz üyelerimiz ve Ereğli halkı ile bir bütün olduk. Bütün Sosyal Sorumluluk projelerinden en önde gitmeye çalışıyoruz. Bu nedenle de sokağa Süleyman Seba ismini vermekle bir engeli daha aşmanın gururunu yaşıyoruz. Ereğli Belediyesinin koyduğu tabelaların haricinde bizim de kendi çalışmalarımız var. Sadece tabela ile kalmayıp, sokağı daha renkli bir hale getirmeye çalışıyoruz. Şu anda elimizde çok güzel projeler var. Bunların hepsini bu sokakta hayata geçirip, Ereğli’ de bu sokakta bu heyecanı yaşatmak istiyoruz. Bu sokakta kalıcı birçok projeye imza atacağız”

 

(Haber Merkezi)