Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası Karadeniz Ereğli Mimarlar Odası'nda seçim heyecanı yaşandı.

Görev aldığı dönem içerisinde başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan Mevcut Başkan Ş. Sertan Ocakcı, yeniden başkanlığa seçildi.

Tek liste ile yapılan TMMOB Karadeniz Ereğli Mimarlar Odası 11. Dönem seçimli Genel Kurulunda mevcut Başkan Ş. Sertan Ocakcı oybirliğiyle yeniden başkanlığa seçildi.

Yapılan seçimde üyelerinin güven ve desteğini alan Ocakcı, yaptığı açıklamada, kendisine verilen desteğe karşı memnuniyetini dile getirerek, tekrar Başkanlığa getirilmesi hakkında şunları dedi;

Değerli üyelerimizin bu genel kurul ve seçimde teveccühlerini görmek,  Mimarlar odası için yapacağım çalışmalarda destek olacaklarını ve bizlerin her zaman yanımızda olduklarını beyan etmeleri mutlu etmiştir. Önümüzdeki 2 sene içerisinde Odamıza bağlı tüm üyelerimizle el ele çalışmayı ve Mimarlar Odasını daha iyi yerlere getirmeyi çaba göstereceğiz. Genel Kurulumuz ve seçimiz tüm üyelerimize hayırlı olmasını diler, üyelerimize teşekkür ederim.

 

Genel Kurulla katılan bazı üyeler seçimin ardından ise, Ocakcı Başkanlığındaki yönetimin başarılı bulduklarını, Mimarlar Odası için çalışmaların daha aktif şekilde sürdüreceklerini, Mimarlar Odasının Ereğli'de tanınmasını, ilişkilerin olumlu yönde düzeldiğini mutlulukla gördüklerini ve her şartta yönetim kuruluna destek vereceklerini sözlerine eklediler.

Öte yandan, Ocakcı Başkanlığın'da yönetim Kurulu şu şekilde oluştu;

Elif Işık (sekreter üye) Özgür Uysal (Sayman üye) Naime Gülay ve Sebahattin Çardak (üye)