Karadeniz Ereğli Ziraat Odası ile VakıfBank'ın imzaladığı kredi protokol l kapsamında; odaya üye olan üreticiler, bitkisel üretimden hayvancılığa, arazi alımından traktör ve ekipman alımına kadar her türlü tarımsal faaliyete yönelik ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılama fırsatına kavuşacak.

 

Hasat dönemi ödemeli krediler

 

VakıfBank, tarım bankacılığı alanında sunduğu avantajlı uygulamaları ile tarım üreticilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Üreticilere finansal danışmanlık yoluyla kişisel çözümler sunan VakıfBank, hasat dönemi ödemeli kredileri ile tarımsal üreticilere ödeme kolaylığı sağlıyor. Karadeniz Ereğliliüreticiler yem, gübre, tohum veya hayvan alımına yönelik finansman ihtiyacını uygun şartlarda karşılıyor, ödemesini ise gelir elde ettiği dönemde yapıyor.





Vakıfbank’tan çiftçiye TarımKart

 

Tarımsal üreticilerin finansal ihtiyaçlarını hızlı ve uygun şartlarda karşılamaya önem veren Vakıfbank, son olarak uygulamaya aldığı TarımKart ileüreticilere birçok kolaylık sağlıyor. Vakıfbank TarımKart sahibi Çiftçiler; Vakıfbank anlaşmalı üye işyerlerinde yapacakları mazot, yem, gübre, zirai ilaç, fide, tohum, veterinerlik hizmeti gibi alışverişlerde 6 aya varan ödemesiz dönem ve uygun faiz oranlarından yararlanıyor.Kart sahibi üreticiler tüm banka ATM’lerinden nakit çekim yapabildikleri gibi, borç ödemelerini gelir dönemlerine göre belirleyebiliyor. TarımKart borcunu erken ödeyebilen üreticiler, asgari ödeme tutarını yatırdığı takdirde, kalan borcu bir sonraki yıla bırakma imkanına da sahip oluyor. ÜRE 

Üreticiler, VakıfBank’ınTarımKart ile sunduğu yılda bir ödeme imkanı ile SGK, BAĞKUR, elektrik, telefon, su gibi ödemelerini hasat zamanında yapabiliyor. Bankacılık işlemlerini aile bireyleri veya çalışanlarıadına ek kart çıkarabilerek yapan üreticiler, işlerinin başından ayrılmadan, finansal ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

 

(Haber Merkezi)