Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, Grup Müdürleri Salim İnce, Ömer Kabahor ve Alaplı Mal Müdürü Adnan Çetin ile Alaplı TSO’yu ziyaret ettiler.

Ziyarette Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, TSO Meclis Başkanı Şenol Usaç, Yönetim kurulu Başkan vekilleri Tarık Yazıcı, Recep Ocak, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri hazır bulundular. Ziyarette konuşan Zonguldak Vergi dairesi Başkanı Bayar, Ticaret ve Sanayi Odalarına çok önem verdiklerini Oda üyelerinin sorunlarını sıkıntılarını kendilerine aktarma konusunda Odalara çok görev düştüğünü, karşılıklı iyi niyet çerçevesinde Ticaret ve Sanayi Odaları ile  birçok sorunun bugüne dek birlikte aşıldığını kaydetti. 

Bayar, “Bu ziyaretler, bir birlikteliğin ve beraberliğin sağlanması açısından oldukça önemlidir. Bu kapsamda Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin vergi dairelerimizle bir sıkıntısı olup olmadığını öğrenmek ve eğer varsa bu sorunlarına mevzuatlar çerçevesinde çözüm getirebilmek ziyaretlerimizin amacını teşkil etmektedir” dedi.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç ise Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar’ın ziyaretinden son derece onur  duyduğunu belirterek çok  teşekkür ettiğini söyledi. Ziyaret karşılıklı vergi mevzuatı ve soru cevap şeklinde görüşmeler devam etti.