Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'a, Erdemir'deki üyelerimizin ziyaretleri devam ediyor.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (Erdemir) 1 Sıcak Haddehane Müdürlüğü Mekanik Bakım Baş Mühendisliği çalışanları Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesini ziyaret ettiler.

Sadece sözleşme dönemlerinde değil, her zaman Türk Metal Sendikası'nın yanında olduklarını açıklayan işçiler, Bu birlik ve beraberliğimizle sendikamızın daha iyi yerlerde olması için çalışacağız. Gerek genel merkezimiz, gerekse şube başkanlığımızın, bizlerin her türlü sevinç ve üzüntüsünde yanımızda olduğunu biliyoruz sözleri ile konuştular.

Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş da, Erdemir çalışanlarının sendika bünyesindeki birlik ve beraberliğinin örnek teşkil ettiğini ifade ederek, şunları söyledi:

Tüm arkadaşlarımız sağladıkları birlik ve beraberliğin yanı sıra işine ve sendikasına sahipleniyor. Bu son derece güzel bir olaydır. Devam eden sözleşme görüşmelerinde de sağlanan birlik, beraberlik ve sahiplenme sendikamızın gücünü ortaya koyuyor. Erdemir ile süren görüşmelerimizin üçüncüsünü 9 Nisan'da saat 11.00'de İstanbul'daki MESS binasında yapacağız. Her zaman dediğimiz gibi, üyelerimizin hak ve menfaatleri doğrultusunda sürdürdüğümüz görüşmelerin masa başında bitirilmesinden yanayız