Kdz.Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarında (ERDEMİR) çalışan işçilerin eşleri tarafından oluşturulan Erdemirli Kadın İşçiler ve Eşleri Komisyonu üyeleri Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'ı ziyaret etti.

 

Sendikanın girişimleriyle Gülüç Beldesi’ndeki Büyük Anadolu Ereğli Hotel’de, komisyon üyelerinin kullanımına açılan güzel bir salona sahip olduklarını belirten bayanlar, şunları söyledi: “Sendikamızın sosyal aktivitelere verdiği önem, bizim de sendikal faaliyetler ve iş hayatını daha yakından öğrenmemize vesile oldu. Bugünkü ziyaretimizin asıl amacı ise hem bir kez daha başkanımıza teşekkür etmek, aynı zamanda önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’ın kutlamaktı. Bayramınız kutlu olsun başkanım”

 

“AYRI BİR MUTLULUK VERİYOR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şube Başkanı Odabaş da, Sendika Genel Başkanı Pevrul Kavlak önderliğinde artan sendikal ve sosyal faaliyetlerden Ereğli’deki üyeler ve ailelerinin de en üst düzeyde faydalandığını hatırlatarak, “Ekmeğini alın teri ile kazanan işçi üyelerimizin memnuniyeti, eşleri ve çocuklarının memnuniyeti, bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Sürpriz ziyaretiniz beni son derece duygulandırdı. Ben de bu vesileyle hepinizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

 

Komisyon üyeleri yapılan ve yapılması hedeflenen çalışmalara ilişkin Şube Başkanı Odabaş’a bilgi verdiler.

 

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)