Köşe yazarlarımızdan  Neslihan Yazıcılar 1. Ulusal Keşan ve Saros Konulu Fotoğraf Yarışması’nda ikincilik kazandı.

 

8.Uluslararası Keşan Kültür ve Turizm Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 1.Ulusal “Keşan ve Saros” konulu Fotoğraf Yarışması’na katılan eserler arasında köşe yazarlarımızdan Neslihan Yazıcılar’ın da “Ustura” isimli fotoğrafı bulunuyordu.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’ndan Firdevs Sayılgan’da gözlemci olarak jüri toplantısına katıldığı juride; Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Başkanı Barbaros Gürsel, Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği (EFOD) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İyiiz, Milliyet Gazetesi Foto Muhabiri Garbis Özatay, Edirne Fotoğraf Sanatı (EFOD) Üyesi ve Fotoğraf Sanatçısı Ali Çıtak veKeşan Saros Gazeteciler Derneği (KESAGAD) Başkanı Necdet Uybaş bulundu. Yarışma  Jüri  katılımcı 41 kişinin 162 fotoğrafını değerlendirmesi sonucunda şu sonucu açıkladı.

Gültekin Alkurt’u birinci, Neslihan Yazıcılar’ı ikinci ve İrem Çetin üçüncü.  Ödül alan ve sergilenmeye değer bulunan eserlerin de yer aldığı sergiyle ödül töreni yapıldı ve ödül kazananlara plaket ve para ödülleri verildi.