Kdz. Ereğli Şehir Merkezi’nin Devlet Hastanesi ve yeni terminalin seçimindeki tercih ile Kepez istikameti yönüne kayması, Ereğli/Zonguldak karayolu üzerindeki mahalle ve çevresinde trafik yoğunluğunu onlarca kez artırdı.

Bu bölgede, ayrıca var olan sanayi sitesi de dikkate alındığında, yerleşim alanları ve Eğitim ve Denizlik fakültelerindeki öğrenciler  ile birlikte trafik hareketine bağlı alınması gereken önlemler sıkça gündeme geliyor.

Kepez istikametinde yaşayanlar çeşitli vesilelerle “Yetkililere sesleniyoruz, bir facia olmasın” sözleriyle konuya dikkat çekmeye çalışırken, son gelen bir öğrencinin mesajını “Yetkililere” anonsu öğrenciler  ile birlikte trafik hareketine bağlı alınması gereken önlemler sıkça gündeme geliyor.

Kepez istikametinde yaşayanlar çeşitli vesilelerle “Yetkililere sesleniyoruz, bir facia olmasın” sözleriyle konuya dikkat çekmeye çalışırken, son gelen bir öğrencinin mesajını “Yetkililere” anonsu ile yayımlıyoruz:

“Ben Kepez Denizcilik Fakültesi'nde öğrenciyim. Pazar pazarından karşı okul yoluna gitmek için karşıdan karşıya geçerken her gün canımızı elimize alıyoruz. Oraya bir ışık yada alt geçit yapılmalı. Yoksa bir gün ya biz öğrencilerden biri ya da sizin çocuklarınızdan biri Allah korusun ağır kaza geçirir. İnşallah bunu dikkate alırsınız da yakın zamanda birisinin başına bir şey gelmez.”