Zonguldak Özel Ufuk Koleji?nin ?Sanat Günleri? kapsamında düzenlediği ?Enstalasyon ve Resim Sergisi?, dün DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi?nde açıldı.

Sergi açılışına; Vali Yardımcısı Mehmet Öksüz, Belediye Başkan Yardımcısı Nilgün Serbay, İl Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Özel Ufuk Koleji Müdürü Gökhan Altuntaş, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte ilk olarak Özel Ufuk Koleji öğrencileri folklor gösterisi yaptı. Daha sonra Okul Müdürü Gökhan Altuntaş, yaptığı açılış konuşmasında, öğrencilerin bir yıllık emeklerini sergileyeceklerini belirtirken, serginin ebru, rölyef, tuval, cam ve ayna boyama ile enstalasyon eserlerinden oluştuğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Mehmet Öksüz, Belediye Başkan Yardımcısı Nilgün Serbay, İl Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, birlikte kurdeleyi keserek sergiyi açtılar.

Öğrencilerin en ilgi çeken çalışmaları, futbolda şiddeti ve sigaranın zararlarını anlatan çalışmaları oldu. Sergi, 3 gün süreyle açık kalacak.