Özel Çaycuma İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleri ile Okul Aile Birliği'nden oluşan heyet, Çaycuma Belediye başkanı Mithat Gülşen'i ziyaret etti. Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e bir buket çiçek sunan öğrenciler, okul yolunun asfalt yapılması, köprü korkuluklarını yenilenmesi ve yaya kaldırımı taleplerini ilettiler.
Köprü korkuluklarını hemen yapılması için yetkililere talimat veren Belediye Başkanı Mithat Gülşen, okul yolunun ise, gelecek yılın Haziran ayı içinde yapabileceklerini söyledi.
Daha önceden planlanan yol çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Belediye Başkanı Gülşen, "Belediye olarak yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. İlçemizde ikinci kent ormanı çalışması, altyapı ve yol çalışmaları, çocuk parkı, bahçe ve oyun alanı düzenleme çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki günlerde otopark projemizi yaşama geçirme gayreti içinde olacağız. Projemizi yaptırdık" dedi.   Eğitim yuvalarının sorunlarını çözmek için çalıştıklarını belirten Başkan Gülşen, imkanlar ölçüsünde okulların çeşitli ihtiyaçlarını giderdiklerini sözlerine ekledi.
Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e teşekkür eden Özel Çaycuma İlköğretim Okulu'ndan öğrenci, öğretmen ve Okul Aile Birliği'nin oluşturduğu heyet, Başkan Gülşen'e çalışmalarında başarılar diledi.