Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü, Verem Haftası kapsamında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.
Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 64. Verem Savaşı Eğitim ve Propaganda haftası etkinlikleri kapsamında İlköğretim Okulları arasında düzenlenen Resim, Şiir ve Kompozisyon dallarında düzenlenen yarışmalarda Merkezde 4, ilçelerde 18 öğrenci olmak üzere dereceye giren toplam 22 öğrenciye çeşitli hediyeler verildi.
İl Sağlık Müdürlüğünde düzenlenen törene İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Rüstem Albayrak, Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Orhan Şahin, Bulaşıcı Hastalıklar Şubesi Müdürü Dr. Özgür Sekreter, Verem Savaş Dispanseri Başhekimi Dr. Emre Karaahmetoğlu’nun yanı sıra öğretmen ve dereceye giren öğrenciler katıldılar.
Şiir dalında Gazi İlköğretim Okulundan Caner Ayvaz ve Habibe Nur Sağlam, resim dalında Köksal Toptan İlköğretim Okulundan Rümeysa Ayça, Kompozisyon dalında Yeni Mahalle Toki İlköğretim Okulundan Kübra Selim Bozkurt”un hediyelerini İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Rüstem Albayrak tarafından verildi.
Törende bir konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Rüstem Albayrak ise, “Öncelikle bu başarılı ve çalışkan öğrencilerimizin yetişmesinde büyük emek ve çaba sarf eden tüm öğretmenlerimizi kutlamak istiyorum. Bu yıl 64.nü düzenlediğimiz Verem Savaşı Eğitim ve Propaganda Haftası etkinlerinde öğrencilerimiz kendi kabiliyetlerini ve el becerilerini iyi değerlendirerek çok güzel bir çalışma çıkartmışlar ve haftaya duyarsız kalmadılar. Bunun için öğrencilerimizi kutlayarak kendilerine teşekkür etmek istiyorum” dedi. Albayrak, ödüllerin alınmasından katkıları olan Zonguldak Verem Savaş Derneği Başkanı Uzman Dr. Gürcan Gözlülü’ye de teşekkür etti.