Ereğli Özel Yıldırım Koleji İzmirlioğlu İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencileri, okuma ve yazma öğrenmeleri nedeniyle pasta kesti. Öğrenciler, okumayı öğrenmenin mutluluğunu kutladılar.

Yıldırım Koleji İzmirlioğlu İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencileri, okuma yazma heyecanı yaşadı. Bu yıl 1. sınıfların okumaya başlamaları nedeniyle Yıldırım Koleji'nde yapılan törende okuma pastası kesildi.

Okuma yazmaya geçmenin heyecanını yaşayan minikler, hazırladıkları şarkı ve şiirleri anne babalarına sundular. Okuma Kapısı'ndan sırayla geçen öğrencilere okuma yazma sertifikaları verildi. Daha sonra, her sınıfı temsilen belirlenen üç öğrenci, büyük bir heyecan içinde okuma pastasını kesti.

Okul Müdürü Mehmet Sarısoy, yaptığı konuşmada, 2010-2011 eğitim-öğretim yılının 20 Eylül Pazartesi günü başladığını hatırlatarak, aradan geçen iki ay içerisinde güzel gelişmelerle mutlu olduklarını belirtti. Müdür Sarısoy, şöyle dedi:

"Okula meraklı gözlerle başlayan mini mini birler artık okumaya geçtiler. Biz Yıldırım Koleji ailesi olarak mutluluğumuzu, velilerimiz ve öğrencilerimizle okuma pastamızı keserek paylaştık. Okumaya ilk adımlarını atan öğrencilerimizin heyecanları gözlerinden okunuyor, hedefimiz okuyan ve sorgulayan bir nesil yetiştirmek." Okul Müdürü Mehmet Sarısoy, çok kısa sürede okumaya geçen öğrencileri tebrik etti.

Öğrenci velileri ise çocukların okuma yazmaya geçme heyecanlarını bu organizasyon ile velilerle paylaşan okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür ettiler.