Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şubesi, 10’uncu geleneksek pikniğini Dağüstü Piknik Alanı’nda gerçekleştirdi. Pikniğe; Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Burhan İnan, TTK Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, İl Sağlık Müdürü Bilal Cin, İl Sosyal Etüt ve Projeler Müdürü Hayri Bulazar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Kara ve çeşitli kurumlardaki yöneticiler ile Eğitim Bir-Sen üyeleri katıldı. 
Piknikte; çocuklara, gençlere ve yetişkinlere yönelik yarışmalar yapıldı ve birinci olanlara ödüller verildi. Ayrıca bilet karşılığında çekiliş yapılarak, 2 adet gram altın, eşarp, şal, erkek gömleği, kol saati, cüzdan, el çantası, el feneri, futbol topu, kitap verildi. 
Piknikte konuşma yapan Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar, “Kocaman bir senenin yorgunluğunu atmak için burada toplandık. Eğitim Bir-Sen olarak, hep üyelerimizi düşünerek hizmette bulunduk. Bugünden sonra da hep üyelerimiz için hizmette bulunacağız” dedi.