Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri, ‘Topluma Hizmet Uygulamaları’ dersi kapsamında Hocalı İlkokulunun deposunun bakım ve onarımını yaparak sınıfa çevirdiler.

 

Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi ‘Topluma Hizmet Uygulamaları’ dersi kapsamında Kaymaklar Köyü’nde bulunan Hocalı İlkokulunda bakım onarım yaptı ayrıca depo olarak kullanılan sınıfı düzenleyerek etkinlik sınıfı haline getirdi.

Proje Sorumluları adına açıklamada bulunan Sefanur Şahintürk, okulun iç ve dış boyasının yapılmasının ardından eski sıraların yenilendiği, sınıflara perde, sıra örtüsü ve dolap alındığını söyledi.

Şahintürk, yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “Okulun depo olarak kullandığı alanı düzenledik ve sınıf haline çevirdik. Yine okulumuzun iç ve dış boyasını yapıldı, eski sıralar yenilendi, sınıfımıza perde, sıra örtüsü ve dolap alındı. Öğrencilerimizin verimli zaman geçirebilmeleri için etkinlik sınıfı eğitici oyuncaklarla donatıldı. Projemiz kapsamında bizleri maddi ve manevi olarak destek olan herkese çok teşekkür ederiz. Geleceğimizin gençlerini bir nebze olsun sevindirebildiysek ne mutlu bizlere”

Proje Sorumluları: Sefanur Şahintürk, Merve Aydın, Bilge Tatar, Nagehan Arzum, Bilge Songül Cumur, Ayşegül Aksoy, Hatice Biçici, Merve Bayraktar, Proje Koordinatörü ise Yrd.Doç.Dr.Muhammet Özdemir.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)