Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında topladıkları plastik kapakları Kdz. Ereğli Engel Tanımayan Engelliler Derneğine teslim etti.

BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Elektronik Teknolojisi 2. sınıf öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir ay içinde topladıkları plastik kapakları Kdz. Ereğli Engel Tanımayan Engelliler Derneğine teslim ederek anlamlı ve örnek bir davranış gösterdiler.
Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında topladıkları 18 bin adet plastik kapağı dernek Başkanı Şaban Yavuz'a teslim eden öğrenciler engellilere yönelik çalışmalara ve yardımlara devam edeceklerini belirttiler.

170 KİLO KAPAK BİR TEKERLEKLİ SANDALYE

Kdz. Ereğli Engel Tanımayan Engelliler Derneği Başkanı Şaban Yavuz da öğrencilerin anlamlı ve örnek davranışlarından dolayı teşekkür ettiklerini belirterek, Plastik Kapak Toplama Kampanyasına 14 Aralık günü başladık. Kampanyamız Şubat ayı ilk haftasına dek devam edecek. Vatandaşlarımızdan kampanyamıza destek bekliyoruz. Unutmayalım ki 170 kg kapak ile 1 tekerlekli sandalye temin ediliyor. Ne kadar çok kapak toplarsak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tekerlekli sandalye sahibi yaparız. Kampanyaya Kdz. Ereğli halkından, öğrencilerimizden destek bekliyoruz. İlk desteği veren Alaplı Meslek Yüksekokulu öğrencilerimize de teşekkür ediyorum. Bizde toplanan bu kapakları İstanbul Esenler Belediyesine teslim ederek, tekerlekli sandalye temin edeceğiz dedi.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu Elektronik Teknolojisi 2. sınıf öğrencilerinden Yunus Uzun, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 9 arkadaşımızla bir ayda 18 bin kapak topladık. 170 kg kapak ile 1 tekerlekli sandalye yapıldığını bugün öğrendik. Bu yönde kapak toplamaya devam edeceğiz. İhtiyaç sahiplerine katkıda bulunmak için kapak toplamaya, onları sevindirmeye devam edeceğiz. Kapaklarımız biriktikçe derneğimize teslim edeceğiz diye konuştu.