23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Zonguldak ve Antalya'da verdiği burslarla yüzlerce çocuğun eğitim masrafını karşılayan işadamı Arslan Zeki Demirci'nin daveti üzerine Antalya'nın Side İlçesi'ne giden öğrenci ve öğretmenlerden oluşan heyet, protokol ziyaretlerinde bulundu.
Milli Eğitim Şube Müdürü Celil Demirci başkanlığındaki heyet, ilk ziyaretini  Antalya Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'a yaptı. Gülay, ziyarette yaptığı konuşmada, "Bu çocuklar her şeye değer. Hepimiz bu çocuklar için her şeyi yapmalıyız" dedi.
Zonguldak heyeti ardından Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı Levent Köse'yi ziyaret etti. Köse, ziyarette yaptığı konuşmada, "Eğitime destek vermek çok önemli... 'Çocuklarımız bizim geleceğimizdir' diyoruz. Buna herkes yürekten inanmalı" dedi.
Müdür Yardımcısı Köse, ziyarette, öğretmenlere Antalya Emniyet Müdürlüğü'nü simgeleyen seramik tabak verdi.
Zonguldak heyetini kabul eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr.Mustafa Akaydın da konuşmasında, "Zonguldak'tan gelen heyetin ziyaretinden memnun olduk. Zonguldak'a daha önce Karaelmas Üniversitesi'ndeki toplantı için gitmiştim.
Buradan emeğin başkenti Zonguldak'a selam gönderiyorum" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr. Mustafa Akaydın, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
Zonguldak heyeti daha sonra Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Osman Vuraloğlu, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ve Side Belediye Başkan Vekili Hüseyin Kara'yı ziyaret etti.
Ziyaretlerde, Milli Eğitim Şube Müdürü Celil Demirci, taşkömürünü simgeleyen vagonlu saat hediye ederken, Emirhan Oteller Grubu Protokol Müdürü Şeniz Yüzgeç de, işadamı Arslan Zeki Demirci adına madenci heykeli verdi.