Alaplı'ya bağlı Gümeli İlköğretim Okulunda Unilever tarafından gönderilen kişisel bakım ürünlerinin öğrencilere dağıtıldığı bildirildi.
Gümeli İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Hatıl Okul Müdürlüğü olarak irtibat kurdukları Unilever Firmasının katlıları ile "Temiz İnsan, Temiz Toplum, Temiz Çevre" sloganı ile tüm öğrencilere; içerisinde, şampuan, saç kremi, duş jeli, sabun, el kremi, diş fırçası, diş macunu bulunan kişisel bakım ürünlerinin dağıtıldığını bildirdi.
Unilever tarafından gönderilen kişisel bakım ürünlerinin H1N1 virüsünün halk sağlığını tehdit ettiği bu günlere rast gelmesi dolayısıyla ayrıca bir önem taşıdığını belirten Hatıl, şunları söyledi: "Okulumuza gönderilen bu kişisel bakım ürünleri ile öğrencilerin kişisel temizlik ve bakımları için daha özenli olmaları konusunda etkili olacaktır. Unilever'e ait kamyonla okulumuza teslim edilen malzemeler, okulumuzda uygun bölüme taşındıktan sonra, Sağlık ve Temizlik Kulübü öğrencilerinin de katkısıyla, her öğrenci için dağıtılmak üzere paketlenmiştir. Öğrencilerimizin yüzündeki tebessümde emeği geçen, başta Afet Bozdoğan'ın şahsında Unilever olmak üzere tüm öğretmen ve görevlilere teşekkür ederiz."