ADD Ereğli Şube Başkanı Yusuf Arslan, Yaşlılar ve Gençler Evi'nde düzenlenen kermeste gazetecilere yaptığı açıklamada, eğitime destek amaçlı düzenlenen kermese katılımın yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

3 GÜN SÜRECEK

Kermesin 3 gün süreceğini ve gelirinin öğrencilere burs olarak verileceğini anlatan Arslan, şu ifadelere yer verdi: "Yaklaşık 30 öğrencimize 150 lira burs veriyoruz. Burs desteği bizi bu tür faaliyetler içerisinde bulunmaya teşvik ediyor. Amacımız, gençlerimizi bireysel anlamda sadece öğrencilik hayatlarında değil genel anlamda hayata hazırlamak. Bu nedenle öğrencilerimizin maddi, manevi bütün sıkıntıları ile ilgileniyoruz, onları hayata hazırlamaya çalışıyoruz"

 

İMZA KAMPANYASINA DESTEK

Arslan, ADD Genel Merkezi tarafından Türkiye genelinde başlatılan ve satışı söz konusu özelleştirme kapsamında olan şeker fabrikalarının satılmaması için imza kampanyasına destek verdiklerini belirterek; ”Özelleştirme kapsamında olan şeker fabrikalarının satışı söz konusu. Bunun için Genel Merkezimizin Türkiye’deki ADD Şubeleri ile beraber başlatmış olduğu bir imza kampanyası var. Bizler Kdz Ereğli’den de bu imza kampanyasına destek veriyoruz ve halkımızı burada imza kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz" dedi.