Çaycuma TSO; yaptırmış olduğu okul olan Çaycuma TSO Fen Lisesi öğrencilerinin desteklenmesi çalışmalarına bir yenisini daha ekledi… Çaycuma TSO Fen Lisesi öğrencilerinden üniversite sınavından ilk 10.000 derecesine girenlere Çaycuma TSO’dan burs imkanı sağlandı.

 

Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Sarsık, Başkan Yardımları Ergün Çelik, Nusret Yakıcı, Yönetim Kurulu üyeleri Halil Akcan, Göksel Güneş ve Coşkun Sarıel ve Çaycuma TSO Fen Lisesi Müdürü Recep Islak Türkiye sıralamasında ilk 10000 öğrenci arasına girerek Çaycuma TSO’dan burs alacak olan Çaycuma TSO Fen Lisesi’nden mezun ve çiçeği burnunda üniversite öğrencileri Sacide Taşdemir, Ümran Satuk ve Celal Aydın’ı başarılarından dolayı kutladılar.  

 

Çaycuma TSO Başkanı Rıfat Sarsık; “Oda olarak her zaman arkasında olduğumuz Çaycuma TSO Fen Lisesi öğrencilerine destek olduk, olmaya da devam edeceğiz.  Bu çocuklarımız da üniversite sınavlarında derece almış ve istedikleri okullara kayıtlarını yaptırmışlardır. Odamız okul hayatları süresince başarılarını desteklemek adına kendilerine öğrenim bursu verecektir. Hayırlı olmasını ve çocuklarımızın başarısının devamını dileriz.” dedi.

 

Çaycuma TSO Fen Lisesi Müdürü Recep Islak da “TSO Fen Lisesi olarak okulumuzu 17’si il dışından olmak üzere toplam 77 öğrenci okulumuzu tercih etmiştir. TSO Başkanı Rıfat Sarsık ve yönetim kurulunun desteği ile öğrencilerimizin başarılı sürekli artmaktadır. Bizlerde Odanın destekleri konusunda öğrencilerimizi sürekli bilgilendirerek Çaycuma TSO Fen Lisesi’nde okumanın ayrıcalık olduğunu hissettireceğiz. Okul olarak öğrencilerimizin her daim yanında olan ve bizleri her fırsatta ilgi ile karşılayan Çaycuma TSO Başkanı Rıfat Sarsık ve yönetim kurulu üyelerine öğrencilerim, şahsım ve okul çalışanları adına teşekkür ediyorum. Eğitim öğretime verilen destek en büyük ülke severliğidir. Bizler de öğrencilerimizi ülke sevgisi olan gençler olarak yetiştireceğiz” dedi.