Yapı Kredi Bankası Kdz.Ereğli Bulvar Şube Müdürü Mustafa Ünal çalışmaları hakkında bilgi verdi, öğrencilere yönelik çıkan fırsatı detayları ile açıkladı.

Yapı Kredi Bankası'nın Kdz.Ereğli'de Çetin Apatay Bulvarı üzerinde yaklaşık 1 yıldır hizmet verdiklerini belirten Banka Şube Müdürü Mustafa Ünal, bireysel bankacılık, kobi bankacılığı ve ticari bankacılık ile müşterilere kendi talepleri doğrultusunda müşterilere geniş ürün yelpazesi içinde hizmet verdiklerini söyledi. Yapı Kredi Bankası'nın öğrencilere yönelik bir çalışma da başlatıldığını açıklayan Ünal şu görüşlere yer verdi:

GÖSTERİLEN İLGİYE

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Yapı Kredi Kdz.Ereğli Bulvar Şubesi olarak 1 yıla yakın bir süredir Çetin Apatay Bulvarında hizmet vermekteyiz. Öncelikle halkımızın bize göstermekte olduğu ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Bireysel Bankacılık, Kobi Bankacılığı ve Ticari Bankacılık müşterilerine kendi talepleri doğrultusunda bankamızın müşterilerine sunduğu geniş ürün yelpazesi içinde bulunan ürünler ile katkı sağlamaya çalışmaktayız.

ÖĞRENCİLERE DESTEK

Şubemiz konum itibariyle ilçemiz de faaliyet gösteren eğitim öğretim kurumlarından dersanelerin yoğun olduğu bölgede bulunmaktadır. Şube olarak üniversite ve lise öğrencilerine yönelik bir çalışma başlatmış bulunmaktayız.  Bu kapsamda öğrencilerimize yıllık masrafı olmayan üniversite hesap açılışı ve üzerinde okuyacakları üniversitelerin adlarının yazılı olduğu üniversite hesapkartları verilmekte olup veli garantörlüğü ile alışverişlerinde kullanabilecekleri üniversite kredi kartları vermekteyiz. Tüm halkımızı Üniversite öğrenciliğine ait eğitim kredilerine ve diğer ürünlerimize talepleri için Çetin Apatay Bulvarı üzerindeki şubemize bekliyoruz.

ÖZEL KOŞULLARLA SUNULUYOR

Bankamızla anlaşması bulunan bir üniversitede okuyorsanız, üniversite harcı, yurt ücreti, yurt depozitosu, öğrenci kimliği, kitap ve kırtasiye giderlerinizle ilgili her türlü ödemenizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Yapı Kredi'nin bu hizmet için anlaşmalı olduğu üniversiteler; ODTÜ, Hacettepe, İnönü, Bilkent, Fırat, Gaziosmanpaşa, Kastamonu, Namık Kemal, Çukurova, Koç üniversiteleridir. Yapı Kredi 'Üniversite Bankacılığı Paketi' ile öğrenim hayatın boyunca ihtiyaç duyabileceğin tüm bankacılık hizmetlerini üniversitelilere özel koşullarla sunuyor.

AVANTAJLARI

Başvurması çok kolay! İhtiyaçlarına yönelik hazırlanmış Üniversite Bankacılığı Paketi ürünlerine tek bir başvuru formu doldurarak sahip olabilirsin. Üniversiteli Hesabın için hesap işletim ücreti ve hesap özeti ücreti ödemen gerekmez. Play Club World Banka Kartı'nın bağlı olduğu Üniversiteli Hesabına başka hesaplardan yapılan havaleler için ücret alınmaz. Ücretsiz kullanabileceğiniz Play Club Worldcard ile para çektiğinde ve kredilendirdiğin alışverişlerde üniversitelilere özel düşük faiz oranından yararlanabilirsin. Üniversiteli Esnek Hesabı'nı kullanarak düşük faiz oranlarıyla acil para ihtiyacınızı karşılayabilirsin. Play Club World Banka Kartı ve Worldcard ile World Üye İşyerleri'nde yaptığın alışverişlerin yanı sıra bankacılık işlemlerinden de kazanacağın Worldpuanları 150 bine yakın World Üye İşyeri'nde para yerine kullanabilirsin.