Kdz.Ereğli Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na servis çeken 67 S 8013 plakalı servis sahibi Ufuk Aydoğan, hem öğrencileri sevindirmek, hem de yeni yıla daha mutlu girmelerini düşünerek hediye dağıttı. Okulun öğle çıkışında noel baba kılığına giren rehber öğretmeni ile birlikte hediyeleri dağıtan Aydoğan, amaçlarının yeni yıl öncesinde çocuklara sürpriz yapmak olduğunu kaydetti.

Rehber öğretmen Turgut Şahin ile birlikte düşündükleri bu olayı gerçekleştirdiklerini kaydeden Aydoğan, “Öğrencilerimize hazırladığımız bu sürprizi Turgut Şahin ile çok düşündük. Ve sonunda yapmaya karar verdik. 50'ye yakın oyuncağı aldıktan sonra da öğretmen arkadaşımız Noel baba kılığına girdi. Okul önüne geldik ve öğrencilerimize hediyelerini dağıttık. Örümcek adam, araba ve bebeklerden oluşan hediyeleri kendi öğrencilerimizin dışında diğer servis öğrencilerine de dağıttık. Buradaki amacımız hem çocukları sevindirmek, hem de 2011 yılına daha da mutlu bir şekilde girmelerini istedik.” dedi.

Hediyelerden alabilmek için çığlık atan öğrenciler öğretmenlerine adeta nefes aldırmadı. Bazı öğrenciler aldıkları hediyeyi beğenmeyince değiştirmek istedi. Hediyeleri alan öğrenciler servislerine binerek evlerine gitti.