Alaplı Mollabey İlköğretim Okulu Çevre Kulübü öğretmenleri ve öğrencileri tarafından ”Çevrene sahip çık” sloganıyla okulun çevresindeki yeşil alanları koruma ve düzenleme çalışması başlatıldı.
“Çevrene Sahip Çık” sloganıyla yola çıkan ve örnek bir davranış sergileyen Alaplı-Mollobey İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri böylelikle hem okulun fidanlığını düzenlendiler hem de yeni fidanlar diktiler.
Alaplı Mollabey İlköğretim Okulu Çevre Kulübü öğretmenleri Arzu Şimşek ve Şerife Altay, “Öğrencilerimize doğanın önemini ve doğayı koruma bilincini yerleştirmeye çalışıyoruz. Bu doğrultudaki çalışmalarımız, daha temiz bir çevre ve daha umutlu yarınlar için devam edecektir” diye konuştu. Mollabey İlköğretim Okulu öğrencilerinden 5-A sınıfı öğrencisi Hatice İrem Girgin ve 5-B sınıfı öğrencisi Melike Uçar, “Doğayı korudukça ancak yaşanabilir bir dünyaya sahip olabileceğimizin farkındayız. Bunun için üzerimize düşen görevleri her zaman yerine getireceğiz” şeklinde görüşlerini dile getirdiler.