Hamit Oktay Fennibay “Ağacın Büyüsü” sergisi Kdz. Ereğli’deki Atatürk Kültür Merkezi Osman Zeki Oral salonunda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Öğretmen  Fennibal ‘ın  sanatsal ağaç çalışmalarından oluşan sergisi 2 Aralık tarihine kadar açık kalacak. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği sergiyi görenler gibi anlatabilmek mümkün değil. Sergi salonu ağaçtan sanatın senfonisini sanatseverlere sunarken, görüşlerini gazetemiz muhabirine anlatan Hamit Oktay Fennibay, ikinci kişisel sergisini açtığını ifade etti.



Çınar yaprağına yazılı bulunan “Atılacak ağaç yoktur” ifadesine dikkat çeken Hamit Öğretmen, salona kurduğu torna tezgahında canlı performans da sergiliyor. Bölgemizde yakımlık olarak kullanılan fındık dallarından yaptığı kanapeyi de gösteren Hamit Öğretmen, “bir keser, bir burgu ile herkes  bu tür eşyalar yapabilir, hem kendi ihtiyaçlarını karşılar, hem de aile bütçesine katkı sağlayabilir” dedi.

Sanat Okulu öğretmini Hamit Oktay Fennibay, boş kalan zamanlarını ağaçtan sanata vererek değerlendirirken, yüzlerce eserin yer aldığı sergi salonunu ziyaret edenlerin sorularını da yanıtlıyor.