Memur-Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şubesi, 2008-2009 eğitim-öğretim döneminin yorgunluğunu Cumartesi günü düzenlenen piknikte attı.
Dağüstü Köyü Piknik Alanı'nda düzenlenen pikniğe, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Satılmış Tunçkaya, Milli Eğitim Şube Müdürü Kadri Arslan, Teftiş Kurulu Başkanı Osman Bozkan, okul müdürleri, Eğitim-Bir-Sen üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar, piknikte yaptığı konuşmada, "Pikniğimizin amacı birlikte hoş vakit geçirerek stres atmak olduğu kadar, çalışanlar arasında birlik ve beraberliğin güçlenmesi ve kaynaşmanın sağlanmasıdır. Sendikaya üye yapmakla işimiz bitmiyor. Her zaman üyelerimizin yanındayız. Bu tür sosyal etkinliklerle üyelerimizi buluşturmaya gayret ediyoruz" dedi.
Aşkar, bu sene Eğitim Bir-Sen olarak büyük bir atılımın içine girildiğini,  Milli Eğitim Bakanlığı'nda yetkiyi aldıklarını, başarıda emeği geçen tüm Eğitim Bir-Sen yöneticilerini kutladığını kaydetti.
Ereğli'de yetkili sendika olmayı başaran Eğitim Bir-Sen Ereğli Temsilcisi Nurettin Yeşilçiçek'e plaket sunarak tebrik eden Kamuran Aşkar, gösterdikleri performanstan dolayı da Ereğli Temsilciliği yönetim kurulu üyelerine de teşekkür belgesi verdi.Gün boyu ikramların sürdüğü piknikte, Eğitim Bir-Senliler ve davetliler, gönüllerince eğlendi. Büyüklere ve küçüklere yönelik ip çekme yarışları, futbol müsabakası, ödüllü koşular ve hediye çekilişlerinin yapıldığı etkinlikte, küçükler kadar büyüklerin de eğlenceli vakitler geçirdiği gözlendi.