Lafarge Ereğli Çimento'da ikincisi düzenlenen Değirmen Denetimi etkinliği 12 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Alınan eğitimin saha uygulamalarıyla birlikte başarılı bir şekilde tamamlandığı belirtildi.

Geçtiğimiz ay beton firmalarına da eğitim veren Lafarge Ereğli Çimento'nun eğitimlerinin devam edeceği ifade edilen açıklama şu şekilde:

Lafarge Ereğli Çimento Öğütme Tesisilerinde Susanne GERLOFF (Eğitim Mühendisi), Krzysztof BYCZYNSKI ( Proses Mühendisi), Bruno GUILLOUET ( Proses Mühendisi) önderliğinde ikincisi Ereğli'de düzenlenen Grinding II/ Mill Audit

 (Değirmen Denetimi) Lafarge'ın diğer bünyelerinden gelen on iki kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Alınan eğitim saha uygulamalarıyla birlikte başarılı bir şekilde tamamlandı. 

Lafarge Avrupa Teknik Merkezinin düzenleği Öğütme Teknolojilerine Giriş II eğitimi Rusya, Fransa, Polonya Avusturya'dan gelen 13 katılımı ile Lafarge Ereğli Çimento'da gerçekleşiyor. Fabrikadaki eğitimde aynı zamanda öğütme sisteminin iyileştirlebilecek olanları tespit ediliyor. 18 Ekim 2011'de başalayan eğitim 3 gün sürmüştür. Katılımcılar Türkiye'yi ve Ereğli'yi bu vesile ile ziyaret etmekten çok memnun kaldılar. Ereğlin'in meşhur pidesinden yiyen ve balığını tadan katılımcılara yöremizin elpek bezinden hediye edildi.

Lafarge Ereğli Çimento geçtiğimiz ay Beton firmalarına da eğitim vermiştir ve eğitim vermeye devam etmektedir. LEÇ çalışanlarının ve paydaşlarının gelişmesine verdiği önemi Lafarge Avrupa Teknik Merkezinin Öğütme eğitimine ev sahipliği yaparak da göstermiştir.