Antalya'da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı'nda, stant açılmasına öncülük yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Renda Okay, fuarı değerlendirdi. 

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ile BAGEV'in desteği ve Forum Fuarcılık A.Ş. organizasyonuyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarında Zonguldak Standı açılmasına öncülük eden Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ekibi Zonguldak'a döndü.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Renda Okay 3'üncüsüne katıldıkları YÖREX Fuarı'nın genel değerlendirmesinde İlçe TSO'ların Genel Sekreterleri ile bölgenin tanıtımı için üstlendikleri misyonu devam ettireceklerini söyledi.

Zonguldak'ın pek çok alanda var olan eksikliğinin  tanıtım konusunda üst düzeyde olduğunu ,bu nedenle bu ve benzer etkinlikleri iyi kullanmak zorunda bulunduklarını vurgulayan ZTSO Genel Sekreteri Okay,"Zonguldak'ın ekonomik sosyal ve kültürel değerlerini ,yöresel zenginliklerini tanıtabilmek için katıldığımız fuar bize göre amacına ulaştı.162 m2  büyüklüğündeki Zonguldak standında tüm  yöremizin  kültürel değerlerimizi sergilediğimiz gibi,bölgemizi de  elimizden geldiğince tanıtmaya özen gösterdik. Bu konudaki destekleri, teşvikleri nedeni ile yönetim kurullarımıza teşekkür ediyoruz.Zonguldak sürekli iş kazaları göçük ve grizu faciaları ile gündeme gelen bir kent  bu imajı ortadan kaldırabilmek ilçe odaların  genel sekreterleri ile birlikte  bölgemizin imajının düzeltilmesi ve tanıtımı için çaba sarf ediyoruz" şeklinde konuştu.